Megane
E-Tech 100% electric

a vezetés szerelmeseinek

színtiszta élmény

színtiszta dizájn

Kompakt kialakítás, crossover stílus, karakteres hátsó kialakítás és sportos vonalak.
Az aerodinamikus kialakítás kifinomult megjelenést és izgalmas élményt jelentő vezetést
biztosít. 20’’-os keréktárcsák, Full LED fényjegyek, 3D hatású hátsó lámpák és arany színű
lökhárító betétek - ez az autó igazán páratlan megjelenésű.

img-1.jpg
_
_
_
_
_
img-2.jpg

ERGONÓMIA ÉS TÁGAS KIALAKÍTÁS

A Megane E-Tech 100% electric exkluzív kialakítása teljesen sík padlóval szerelt. 209 mm-es hátsó lábtér, 33 liternyi tárolóhely - a hosszú kialakítás és az új, szupervékony openR műszerfal sok helyet felszabadít.

PRÉMIUM VEZETÉSI ÉLMÉNY

Helyezze kényelembe magát a megújult utastérben, ahol minden egyes elemnek az a célja, hogy megkönnyítse az utazást. Az optimális tartásra beállítható ülésből könnyedén elérheti az openR műszerfal nagy méretű, 774 cm2-es kijelző felületű, L-alakú képernyőjét.

VARIÁLHATÓSÁG ÉS TÁROLÓHELYEK

Indukciós telefontöltő elöl a központi multimédia kijelző alatt, két USB-C csatlakozó elöl és kettő hátul, középső tároló a könyöktámaszban, 33 liternyi középső és oldalsó tárolóhely, illetve 440 literes csomagtartó. A Megane E-Tech 100% electric tökéletes utazási élményt biztosít mindenki számára.

beépített Google rendszer: az online vezetési élmény

A beépített Google szolgáltatásokkal* ellátott openR link rendszerben akár 5 fiókot is beállíthat, így könnyedén megtalálhatja a kedvenc alkalmazásait, illetve egyszerűen, az okostelefon vezetékes csatlakoztatása nélkül használhatja a Google funkcióit.

*A Google, a Google Play, az Android Auto és a Google Térkép a Google LLC bejegyzett márkanevei, 5 évig elérhető a szolgáltatás

google-maps-001_ig_w400_h225.png

Google Térkép

google-assistant-001_ig_w400_h225.png

Google Asszisztens

google-play-001_ig_w400_h225.png

Google Play

img-3.jpg

Harman Kardon prémium hangzás

Az új, exkluzív Harman Kardon hangrendszer magával ragadó élményt biztosít minden egyes utas számára, mivel a rendszer alkotóelemei, azaz a műszerfal két oldalán elhelyezett 2 magassugárzó, az első ajtópanelekbe épített 2 mélysugárzó, a hátsó ajtópanelekbe épített 2 magassugárzó és 2 mélysugárzó, illetve a csomagtartóban található 1 mélynyomó összesen 410 W teljesítményre képes. A Quantum Logic Surround™ technológiának és az 5 hangzásvilágnak köszönhetően a zenehallgatás felejthetetlen pillanatokat jelent majd.

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

A nyugodt vezetést 26 különböző vezetéstámogató
rendszer és innovatív biztonsági funkció biztosítja.
img-4.jpg

vezetéstámogató rendszerek

A Megane E-Tech 100% electric 26 különböző vezetéstámogató rendszere intuitívabb és dinamikusabb vezetési élményt biztosít.

az összes vezetéstámogató rendszer

img-5.jpg

biztonság

Közlekedjen a legnagyobb biztonság mellett! Az intelligens vezetéstámogató rendszerek figyelemmel kísérik a forgalmi helyzetet, és figyelmeztetik a váratlan akadályokra.

az összes biztonsági funkció

img-6.jpg

automata parkolóasszisztens

A automata parkolóasszisztensnek köszönhetően a parkolóhelyek igazán barátságossá, a parkolás pedig sokkal könnyebbé válik.

az összes parkolássegítő rendszer

Márkáink