MESZLÉNYI-AUTÓ
Főoldal  >  Új autó  >  Újautó választék  >  Személyautók  >  Scénic  >  Új SCÉNIC
Nyomtatás

Új SCÉNIC

Vissza az új modell választékra

DIZÁJN

A CSÁBÍTÁS EREJE A STÍLUSBAN REJLIK

Az Új Renault Scénicben és önben több közös van mint gondolná. Szereti és keresi a kifinomult dolgokat? Nézze meg a részletgazdag kidolgozottságot! A teljesen megújult orr-rész amelyet krómozott és csillogó fekete elemek díszítenek dinamikus hatást keltenek. Az első lökhárító soha nem volt ennyire szép. A LED nappali menetfény hangsúlyt ad a kivételes megjelenésnek.

És még ennél is több van benne. Az ajtók teljes szélességén végigfutó krómozás és a különleges felniválaszték nagyon elegáns. Igazán nincs más hátra, csak döntenie kell: Majorelle-kék vagy Gránátvörös? Melyik szín az amely önhöz és ehhez a kivételes autóhoz illik? A dizájn útra kel az Új Renault Scénic-kel.

TELJESÍTMÉNY

A SCÉNIC ÉS AZ ENERGY MOTORVÁLASZTÉK A KATEGÓRIA LEGALACSONYABB FOGYASZTÁSÁVAL

Azt szeretnénk, hogy a ma autói és kényelme ne ártsanak a holnap világának, így nagy erőfeszítéseket teszünk azért, hogy motorjaink fogyasztását és károsanyag-kibocsátását csökkentsük. Az új Energy TCe 130 benzin és Energy dCi dízelmotorok kézbentartott fogyasztást és alacsony CO2 kibocsátást jelentenek, mindezt úgy, hogy a motorok nyomatéka élvezetes vezetést tesz lehetővé.

Ami az úttartást illeti: az Új Scénic hű maradt kategóriateremtő elveihez, vagyis kiváló kanyarstabilitás és biztonságos úttartás jellemzi, akár nedves-csúszós utakon is

TECHNOLÓGIA

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA, A MÉRNÖKI MUNKA KIEMELKEDŐ EREDMÉNYE

Az Új Renault Scénicben a technológiai előrelépés eredményeit arra fordítottuk, hogy a vezetés minden pillanata gondtalan és örömteli lehessen. A vezetéshez szükséges fontos adatok minden pillanatban a színes, kitűnően olvasható kijelzőn jelennek meg, és egy pillanat alatt leolvashatók.
Az ön biztonságára többek között a Visio System is vigyáz. Köszönhetően a nagyfelbontású kamerának az útburkolati jeleket képes értelmezni és látható valamint hallható figyelmeztetést adni, ha ön a sávot nem szándékosan, irányjelzés nélkül készül elhagyni.
Éjszaka ugyanez a kamera felügyeli és szabályozza a fényszórómagasságot. Ha egy szembejövő jármű érkezik, vagy ön lakott területre ér, automatikusan tompított fényre vált a rendszer. A pontossága lenyűgöző, még akkor is  ha az ön figyelme csökken.
És a lista még koránt sem ért véget: az Új Scénicben megtalálható az emelkedőn való elindulást segítő rendszer, amely szükségtelenné teszi a kézifék használatát a 10%-nál meredekebb emelkedőkön való elindulás esetén.
Mindezen innovatív elemekkel az Új Renault Scénic vezetése csupa öröm!

ULTRAMODERN ÉS INNOVATÍV, SOHA NEM LÁTOTT ÚJDONSÁGOK

Az Új Renault Scénic az eddig csak a felsőkategóriára jellemző újításokkal büszkélkedhet. Ilyen mindenek előtt a fedélzeti Carminat TomTom navigáció, amely minden esetben a biztonságos célbaérésben segíti önt. 
A tolatókamera könnyűvé teszi a manőverezést azzal, hogy a tolatóradar hang és vizuális jelzéseit egészíti ki. Így a parkolás gyerekjáték lesz. 
Ha az Új Scénicben utazik, akkor a technológia észrevétlenül öleli önt körül!