MESZLÉNYI-AUTÓ
Főoldal  >  Új autó  >  Újautó választék  >  Személyautók  >  Scénic  >  Új GRAND SCÉNIC
Nyomtatás

Új GRAND SCÉNIC

Vissza az új modell választékra

DIZÁJN

A CSÁBÍTÁS EREJE A STÍLUSBAN REJLIK

Az Új Renault Grand Scénicben és önben több közös van mint gondolná. Szereti és keresi a kifinomult dolgokat? Nézze meg a részletgazdag kidolgozottságot! A teljesen megújult orr-rész amelyet krómozott és csillogó fekete elemek díszítenek dinamikus hatást keltenek. Az első lökhárító soha nem volt ennyire szép. A LED nappali menetfény hangsúlyt ad a kivételes megjelenésnek.

És még ennél is több van benne. Az ajtók teljes szélességén végigfutó krómozás és a különleges felniválaszték nagyon elegáns. Igazán nincs más hátra, csak döntenie kell: Majorelle-kék vagy Gránátvörös? Melyik szín az amely önhöz és ehhez a kivételes autóhoz illik? A dizájn útra kel az Új Renault Grand Scénic-kel

TELJESÍTMÉNY

A SCÉNIC ÉS AZ ENERGY MOTORVÁLASZTÉK A KATEGÓRIA LEGALACSONYABB FOGYASZTÁSÁVAL

Azt szeretnénk, hogy a ma autói és kényelme ne ártsanak a holnap világának, így nagy erőfeszítéseket teszünk azért, hogy motorjaink fogyasztását és károsanyag-kibocsátását csökkentsük. Az új Energy TCe 130 benzin és Energy dCi dízelmotorok kézbentartott fogyasztást és alacsony CO2 kibocsátást jelentenek, mindezt úgy, hogy a motorok nyomatéka élvezetes vezetést tesz lehetővé.

Ami az úttartást illeti: az Új Grand Scénic hű maradt kategóriateremtő elveihez, vagyis kiváló kanyarstabilitás és biztonságos úttartás jellemzi, akár nedves-csúszós utakon is

TECHNOLÓGIA

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA, A MÉRNÖKI MUNKA KIEMELKEDŐ EREDMÉNYE

Az Új Renault Grand Scénicben a technológiai előrelépés eredményeit arra fordítottuk, hogy a vezetés minden pillanata gondtalan és örömteli lehessen. A vezetéshez szükséges fontos adatok minden pillanatban a színes, kitűnően olvasható kijelzőn jelennek meg, és egy pillanat alatt leolvashatók.

Az ön biztonságára többek között a Visio System is vigyáz. Köszönhetően a nagyfelbontású kamerának az útburkolati jeleket képes értelmezni és látható valamint hallható figyelmeztetést adni, ha ön a sávot nem szándékosan, irányjelzés nélkül készül elhagyni.

Éjszaka ugyanez a kamera felügyeli és szabályozza a fényszórómagasságot. Ha egy szembejövő jármű érkezik, vagy ön lakott területre ér, automatikusan tompított fényre vált a rendszer. A pontossága lenyűgöző, még akkor is  ha az ön figyelme csökken.

És a lista még koránt sem ért véget: az Új Grand Scénicben megtalálható az emelkedőn való elindulást segítő rendszer, amely szükségtelenné teszi a kézifék használatát a 10%-nál meredekebb emelkedőkön való elindulás esetén.

Mindezen innovatív elemekkel az Új Renault Grand Scénic vezetése csupa öröm!

ULTRAMODERN ÉS INNOVATÍV, SOHA NEM LÁTOTT ÚJDONSÁGOK

Az Új Renault Grand Scénic az eddig csak a felsőkategóriára jellemző újításokkal büszkélkedhet. Ilyen mindenek előtt a fedélzeti Carminat TomTom navigáció, amely minden esetben a biztonságos célbaérésben segíti önt.

A tolatókamera könnyűvé teszi a manőverezést azzal, hogy a tolatóradar hang és vizuális jelzéseit egészíti ki. Így a parkolás gyerekjáték lesz.

Ha az Új Grand Scénicben utazik, akkor a technológia észrevétlenül öleli önt körül!