MESZLÉNYI-AUTÓ
Főoldal  >  Új autó  >  Újautó választék  >  Kishaszonjárművek  >  Traffic  >  TRAFIC Furgon
Nyomtatás

TRAFIC Furgon

Vissza az új modell választékra

GAZDASÁGOS ÉS SOKOLDALÚ MOTORVÁLASZTÉK

A Renault a gazdag Forma 1-es tapasztalatait figyelembe véve alkotta meg az új Trafic gazdaságos és sokoldalú motorválasztékát. Az 1,6 dCi erőforrás kétféle változatban érhető el: változó geometriájú turbófeltöltővel 90 és 115 LE-s változatban, és Twin Turbo változatban (120 és 140 LE). A Twin Turbo technológia a Stop & Start rendszerrel és az ESM rendszerrel párosítva segít abban, hogy a vegyes fogyasztás a 6l /100km* érték alatt maradhasson. A visszaváltásoknál az autó élénk marad még telepakolva is, a dupla turbófeltöltés pedig az alacsony fordulatszámtartománytól egészen a magasig biztosítja az optimális nyomaték leadását. Az Energy dCi Twin Turbo motorblokkok tehát a kényelmes, gazdaságos mégis élvezetes utazás élményét ígérik.

** A fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatok a mindenkor hatányos NEDC norma szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek eltérőek lehetnek az autók motorizációjának, felszereltségének, a vezetési stílusnak függvényében.

IGAZI MOBIL IRODA

Az új Renault Trafic utaskabinja igazi mobil irodaként, innovatív megoldásokkal segíti a mindennapos munkavégzést. Tablet- és okostelefon dokkoló, notebook-tartó és íróasztalka is található az utastérben, így minden munkaeszköz a keze ügyében lehet. A 90 liternyi tárolóhely (amelyből 54 liternyi az utasülés alatt található) képes elnyelni minden olyan munkaeszközt amelyre a professzionális munkavégzés során minden nap szüksége lehet. A modern dizájnnak, a kiemelten kényelmes és ergonomikus üléspozíciónak, a tolatókamerának és a holttér-csökkentő Wide View tükörnek köszönhetően tökéletesen kényelmes munkahelyet teremtettünk önnek.

PRAKTIKUS RAKTÉR

Az új Renault Trafic rakterét a mindennapi munkára terveztük. A válaszfalon található ötletes csapóajtó segítségével a piac egyik legnagyobb rakodóhossza áll a rendelkezésére: 3,75 m az L1 és 4,15 m az L2 verzión. Kétféle rakodótérfogat közül választhat, 5,2 m3 az L1, az L2 verzión pedig 6 m3 a raktér űrtartalma, mindezt pedig optimalizált, egyenesfalú, "kocka" formában.

Tartozékok és felszereltségek széles skálája áll továbbá a rendelkezésre azért, hogy a rakodás és az áruszállítás még hatékonyabb lehessen: belső polcrendszer, nyitott állapotban rögzíthető hátsó ajtó, akár 18 rögzítőgyűrű, Automata Renault Kártya, amellyel akár a rakteret külön is nyithatja.

A jól megszokott módon, az új Trafic a speciális felépítményeket is képes gond nélkül fogadni.