MESZLÉNYI-AUTÓ
Főoldal  >  Szolgáltatások  >  Garancia+
Nyomtatás

Garancia+

1067_12_tema.jpg

A RENAULT GARANCIA + ELŐNYEI:

clip_image002.jpg

Meghosszabbított szerződéses garancia akár 5 évig vagy 150 000 km-ig* Az előre nem látott és mozgásképtelenséget okozó meghibásodások javítása a mindenkori hatályos általános szerződési feltételek szerint Renault Assistance szolgáltatásnak köszönhetően garantált az Ön mobilitása a szerződés teljes időtartama alatt

- Igénybe vehető a Renault Márkaszervizeiben Európa szerte

- Renault Garancia+ kártya felmutatásával Ön könnyedén érvényesítheti a szolgáltatást

- A Renault Garancia+ növeli használt gépjárművének értékét

- A Renault Garancia+ szerződés árának időarányos visszatérítése, ha gépjárművét ellopják vagy totálkárosnak nyilvánítják.

Renault Assistance

Renault Assistance szolgáltatás a Renault Garancia+ részeként az Ön rendelkezésére áll a szerződés teljes időtartama alatt.

Renault Assistance szolgáltatás a hét minden napján, napi 24 órában garantálja, hogy Ön gépjárműve meghibásodása esetén sem marad segítségnyújtás nélkül.

Renault Assistance elérhető a 06 80 215 215-ös zöldszámon (külföldről + 36 1 412 1447), ahol Ön az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe a mindenkori hatályos általános szerződéses feltételek szerint:

- helyszíni hibaelhárítást

- vontatást a legközelebbi Renault Márkaszervizek egyikébe

- elszállásolást

- tovább- vagy hazautazást

- csereautót.

Mit tartalmaz a Renault Garancia+ szolgáltatás?

Renault Garancia+ szolgáltatás az általános gyártói garancia meghosszabbítása, amelyet új gépjárműve esetén 5 évre vagy az Ön igényeinek megfelelő futásteljesítményre nyújtunk*. A szerződés tartama alatt felmerülő, a szerződés hatálya alá tartozó alkatrészjavítás vagy csere költségét és munkadíját a Renault állja Ön helyett!

Renault Garancia+ szerződés megkötésére a forgalomba helyezést követő egy éven belül van lehetősége.

Mi történik, ha Ön el akarja adni gépjárművét?

Ha Ön gépjárműve eladása mellett dönt, a szolgáltatás minden előnyét átruházhatja az új tulajdonosnak. Ön garanciával adhatja tovább gépjárművét.

Érvényes Renault Garancia+ szolgáltatási szerződéssel gépjárművének használt értéke magasabb

További kérdései vannak?

Ha szeretne többet megtudni a Renault Garancia+ szolgáltatásról, kérjük forduljon hozzánk bizalommal, ahol bővebb tájékoztatást kaphat a szolgáltatásról, és segítünk megtalálni az Ön igényeinek legjobban megfelelő ajánlatot

Finanszírozás:

Renault Garancia+ szerződés előnyös feltételekkel beépíthető a Renault Credit által nyújtott lízing- vagy kölcsön keretében történő finanszírozásba. A részletekről kérjük, tájékozódjon az Ön Márkakereskedésében.

*A szerződés minden esetben a rögzített értékek (időtartam vagy kilométerszám) közül a korábbi lejártáig érvényes.

GARANCIA+ ÁRKALKULÁTOR

menu_forfait.jpg